Home / Musik / Pamer Bojo – Mbah Baut | Campursari Guyon – Live In Desa Piyaman Wonosari Gunungkidul

Pamer Bojo – Mbah Baut | Campursari Guyon – Live In Desa Piyaman Wonosari Gunungkidul

Gunungkidul TV – Penampilan Mbah Baut di acara Gebyar Campursari dalam rangka Rasulan Catur Manunggal (Dusun Pakelrejo, Budegan I, Budegan II, dan Ngemplek) Desa Piyaman Wonosari dengan membawakan lagu Pamer Bojo.

Pamer Bojo adalah lagu yang diciptakan oleh Didi Kempot dan dipopulerkan oleh Didi Kempot dengan genre Campursari kemudian dibawakan oleh Nella Karisma dengan genre Dangdut.

Lirik PAMER BOJO:

Koyo ngene rasane wong nandang kangen, Rino wengi atiku rasane peteng.. Tansah kelingan kepingin nyawang, Sedelo wae uwis emoh tenan.. Cidro janji tegane kowe ngapusi, Nganti seprene suwene aku ngenteni.. Nangis batinku nggrantes uripku.. Teles kebes netes eluh neng dadaku.. Reff: Dudu klambi anyar Sing neng njero lemariku.. Nanging bojo anyar Sing mbok pamerke neng aku.. Dudu wangi mawar Sing tak sawang neng mripatku.. Nanging kowe lali, Nglarani wong koyo aku.. Nengopo seneng aku, Yen mung gawe laraku.. Pamer bojo anyar Neng ngarepku… Cidro janji tegane kowe ngapusi, Nganti seprene suwene aku ngenteni.. Nangis batinku nggrantes uripku.. Teles kebes netes eluh neng dadaku.. Dudu klambi anyar Sing neng njero lemariku.. Nanging bojo anyar Sing mbok pamerke neng aku.. Dudu wangi mawar Sing tak sawang neng mripatku.. Nanging kowe lali, Nglarani wong koyo aku.. Nengopo seneng aku, Yen mung gawe laraku.. Pamer bojo anyar Neng ngarepku… Nengopo seneng aku, Yen mung gawe laraku.. Pamer bojo anyar Neng ngarepku…

Keterangan perekaman video
Judul Lagu: Pamer Bojo
Penyanyi: Mbah Baut
Lokasi Tampil: Balai Dusun Pakelrejo Desa Piyaman Wonosari
Ciptaan: Didi Kempot

Simak Live Streaming Gunungkidul klik di sini

Untuk informasi Media Partner, Liputan, Beriklan, dan LIVE STREAMING dapat SMS/WA di 0817273158 atas nama Immawan Muhammad Arif

Simak juga Gunungkidul TV di
Fanspage Facebook (klik di sini)
Akun Instagram (klik di sini)
Akun Twitter (klik di sini)
Google Map Gunungkidul TV (Studio Wonosari klik di sini Kantor Administrasi klik sini).

Kantor Redaksi Gunungkidul TV:
Dusun Kepek II, Rt. 01/09 Desa Kepek, Wonosari Gunungkidul DIY. Telp. (0274) 2910840. WA/sms. 0817273158. Email: gunungkidultv@gmail.com.

LINE it!

Comments

comments

Check Also

Musik Gunungkidul: Benyamin Sudarmadi Pilihanku – Pak Kode Jogja | Pilih DPR RI Wong Gunungkidul

Share this on WhatsApp Gunungkidul TV – musik Gunungkidul kita kali ini adalah mempunyai lirik …